Unibet sportfogadás online

Mauricio Pochettino kifejtette, hogy fontosnak tartja, hogy a Tottenham Hotspur a könyörtelenül járjon, mivel a Nabil Bentaleb az első csapatból indul, és a menedzser Unibet felkészül az Andros Townsendre, aki elengedte a tavalyi szezont.

Január végén az argentin eladta a Newcastle United-nek Townsendet, 12 millió fontért, és azóta a 13 millió fontért költözött a Crystal Palace-ba; ő és a White Hart Lane látogatói szombat délután.

Tavaly novemberben a Townsend, miután a Tottenham otthoni győzelmének az Aston Villa-nál nem használt helyettesítője volt, unibet online fogadási útmutatók összeütközött a fitness edzővel, Nathan Gardinerrel. a Unibet mérkőzés utáni felmelegedés után. Prémium bajnokság 2016-17. előnézetei17: Tottenham Hotspur David Hytner Bővebben

Pochettino bírságot szabott a játékosnak, és egy hetes klubtámogatást szabott rá, amelynek során a 25 éves nem vonta fel az első csapatcsoportot.Pochettino ragaszkodott Unibet sportfogadás online hozzá, hogy a későbbi Newcastle-hoz történő értékesítés nem egy esőzés eredménye. Townsend rendszeres labdarúgást akart, és nem volt reális kilátás a White Hart Lane-nál. A Pre-Villa, Townsend rendszeres volt Pochettino mérkőzésnapjaiban (amikor illik), és a klub 14 versenyén hét Unibet versenyen jelentkezett. A villa után a Tottenham 17 játékot kapott, mielőtt Townsend elhagyta Newcastle-t, és egy percig nem játszott. Mindössze három mérkőzésnapon szerepelt.

„Nem volt túl sok lehetőség arra, hogy [Villa után] játszhasson” – mondta Pochettino. „Mi nem voltunk a Liga Kupán, és nem volt túl sok lehetőség a csapat forgatására.Ha emlékszel, [a Gardiner-szel] egy hét múlva volt probléma, amikor felfüggesztették. Nem személyes Unibet dolgokról vagy kérdésekről van szó.Közel két évet töltöttünk itt, és jó kapcsolatunk volt. ”

Pochettino arról beszélt, hogyan követelte taktikai rugalmasságát a játékosoktól – más szóval, hogy több pozícióban is játszhat – és mikor Townsendet úgy írta le, Unibet mint egy „klasszikus szárny, aki szélesebbre játszik” – lehetett látni, hogy a stílust illetően pontatlan. Felesége Vincent Janssen és a vágy, hogy az új Van Nistelrooy legyen További részletek

Mi érdekesebb és nagyobb rezonanciájú volt, különösen a Bentaleb-szel kapcsolatos helyzet fényében Pochettino észrevételei a fegyelemről. „Fontos, hogy unibet online fogadási minden játékos részt vegyen a csapatban és játsszon a csapatért” – mondta. „A fegyelem és a megvalósítás nagyon Unibet fontos a sikerhez.Nagyon fontos, hogy tiszteljen mindenkit a klubban. ”

A Bentaleb 2014–2015-ben Pochettino kezdő középpályásává vált, de drámai csökkenést szenvedett a kegyelemtől a múlt szezonban, és ő már lefagyott a szezon előtti időszak elején, részletesen, hogy a 21 év alatti korosztályba vonuljanak. Pochettino szinte lényegét vette, amikor azt Unibet mondta, hogy mivel a Bentaleb el akarja hagyni, akkor az első csapattal nem lenne képes dolgozni.

„A szabály nagyon világos: ha nem vagy az én részem tervek, miért tanulsz velünk? Nagyon jól érti, mint bármely más játékos. Nem nagy probléma, nem probléma. Néha úgy néz ki, Unibet mint egy nagy, nagy kérdés, de ez nagyon normális a futballban.