Farbror är under Krupa-kappan som en armé. Döda det, vackert!

Sex år av coaching Tomas Berdych innan han släpptes förra året. Sedan tillbringade Krupa äntligen mer tid med sin familj hemma i Přerov.

Och nu? “Nu är jag i Georgiens vision”, säger en smal kille med stubbe på kinderna och en ynklig humor. “Jag är helt borttappad (förlorad). Jag känner inte namnen eller stilen hos mina motståndare. “I augusti tog onkeln, som närmade sig honom efter splittring av Jerome Adamce, över. Och efter att ha bytt från manlig till kvinnlig tennis bekräftar han: “Det här är två helt olika sporter.” Stående framför Ashe Stadium i New York, kommer Strycova. “Jag är som en soldat”, säger Krupa i diktafonerna och vänder sig till henne: “Hon är här vacker. Juniorko, ge dig själv en sekund (energidryck) . Jag kommer vara här. Krig.Krig! “Så han skickade sin laddning till gymmet efter onsdagens dubbel. En del av regimen är också en bötesböter för raseri på gården, som “Bára Bára” var känd tidigare. “Jag är redan $ 370 plus,” sade Sergeant Krupa före en torsdagskamp med kinesiska Wang Chiang, där han växte upp igen.

Nadsazka. Skämt. Shove. Ironi. Det är allt blandat i sina konversationer. De båda hämtar upp den nya situationen. Tidigare ledde Krupa Berdych-jätten (196 cm)…”Och nu har han en meter av en tjej,” skämt uncle (164 cm).

“Han vill att jag ska döda ballongen som kommer hit någonstans.” Och han visar upp var han knappt kan nå raketen. “Förberedelserna är olika, vi gör tillräckligt,” säger han. “Tomas är rigorös, det suger. Ibland tar han mig som en kille.Han glömmer att jag är kvinna. Han sa till mig: Du måste göra det själv! ”

Hon sa,” SAM! Inte ensam. “Den 29-årige krigare lider emellertid frivilligt under Krupa’s piska. Han hoppas att återvända till topp 20 med sitt bidrag. Nu är han 42: e.

Han lider av att titta på några matcher: “I Cincinnati ledde Bara Lepchenko 6: 2, 5: 4 och 40-0. Sedan en annan 5: 1 i den tredje uppsättningen. Hon förlorade i slips. Det var en allvarlig dröm. “Plötsligt var han tvungen att bli en psykolog och släppa lös sin farbror. Han handlade inte om Radek Štěpánek eller Berdych. Han måste påminna sig flera gånger om dagen som han har förändrat sitt jobb.Det hittar bara detaljer om rivalerna. “För mina kollegor måste jag vara ett speciellt fall.”

Ny erfarenhet kan nu bytas ut med fitness tränare David Vydra, med vilken han arbetade för Berdych. Sedan sommaren har Petra Kvitovas kropp vuxit. Fysiska, psykologiska eller tekniska skillnader skulle hitta mycket.

“Jag förstår att kvinnor inte vill bli diskriminerade, eftersom de vill ha grandslames samma pengar”, säger Krupa. “Men deras tennis är bara något annat.”

Farbror vet att hon inte ska vara överkänslig mot Krupa’s anteckningar. “Jag förstår honom. Han har faktiskt rätt.Ibland bryter vi ner det, “erkänner hon med ett leende, och kanske kanske hon kommer ihåg fallet av Cincinnati.

Förutom armékommandon, finjustera tomten och WTA Tour-skämt, jobbar de två också ganska seriöst. “På min ålder är det svårt att bryta min teknik, men vi arbetar för att få det att passa,” säger Strýcová. “Hon lär mig att vara tålamod. Att inte skynda och vänta på en chans. För att kunna komma till nätet vid rätt tidpunkt. ”

Han lyssnar på Krupa för att göra sakerna onödigt komplicerade. “Men det är jag, jag är ganska mycket i alla nymferna.”

Killen 42-årige farbror Storks överdräkt. “Det är bra.Jag uppskattar också att lyftas rumpan och tåget anlände till Prostejov, så jag behövde inte pendla till Prag. ”

Strycova tro henne Krupová kunskap om” andra ligan “(ATP Tour) nytta.

Så, Bára, är Tomas syn på en uppfriskande kvinnlig tennis? “Han täcker ofta hans ögon.”