Världsrekord? Han skulle vara vacker, men Rio i guld är mer, Hejno har klart

Han är född i Liberec är en dubbel världsmästare och nu också en dubbel vinnare av lukrativa Diamond League. Hon vet väl att världsrekordet skulle göra visitkortet ännu skarpare.

“Att ha VM, skulle det vara trevligt,” de dagdrömmar. “Det skulle behöva komma samman hela vägen. Jag säger inte att det är helt orealistiskt, men nu har jag det i mitt huvud “, säger han nu.

En men utanför banan tänkande. Efter en fantastisk säsong i 2013, som inte förlora ännu en av de tretton tävlingar och guld finalen i VM i Moskva Czech rekord förbättrades till 52,83.Från och med den tiden som Peconkins förblev mindre än en halv sekund, närmade hon sig mest.

“Men fem tiondelar är fortfarande väldigt mycket på fredag”, säger coach Dalibor Kupka.

Men hon visste att hon kunde springa i mästerskapet ännu snabbare. Målet gick bort med en tio meter övervägande. “Då kommer du omedvetet att tillåta det. Att ha en motståndare som skulle kämpa med mig till slutet, skulle tiden bli ännu bättre, jag hade en form. Men jag tror inte att det skulle vara mer än en tiondel, kanske två. Time Peconkin är verkligen känd. “

Var kan jag stjäla nästa tiondel?Start reaktion? “Jag har en ganska bra, det finns inte mycket han neukrojím” skrattar han.

“Han vill ta formen av, därför vara helt klar fysiskt och mentalt, tur för idealiska förhållanden i arenan, bra motståndare, som inte skulle förbli mycket tillbaka. Och det vill vara frisk hela året, det är grunden “Hon påminner henne promaroděný förra året

Coach ser předloňské gånger

i år i det vinnande kör för 53,50 Peking finalen. Även om det var en världens bästa tiden på året, resultatet var långt Pečonkinové genom den andra.

Vilken är den bästa tjeckiska idrottare närvarande egen potential?

“Nästa år kan återgå till předloňským gånger, vilket är lägre än femtiotre.Jag är fortfarande övertygad om att om han hade haft en rad ras vinner matcha rival skulle springa ännu snabbare, men det kommer inte tillbaka “tränare har en tydlig Kupka.

Också, enligt huvudtränaren representation Tomas Dvorak tidigare tiokamp världsrekord är det prestandanivå globala maxima fråga anläggning där utmärkt beredd idrottsman “trycka” chans. Kan det vara så här på OS i Rio?

“Can. Även om huvud medalj, men han kommer att hänga hög, det vill säga när det kommer att vara väl förberedda amerikaner på väg till Littles Shamier kommer silver i Peking och Sue måste arbeta riktigt hårt. Så jag utesluter inte attacken på den tjeckiska skivan. Och till världen…Ingen kan veta nu, “tränade tränaren och såg mystiskt ut.

I kampen om medaljer ökar utmattnings

Hans ward men tror annat. “Ovanpå händelser världsrekord falla mycket värre än vid möten på grund av mästerskap eller OS du börjar semifinal och final. Trötthet växer, så semifinalen är några gånger snabbare än finalen. Och det är främst en medalj, “bekräftar han.

Målet för nästa år är klart. “Jag vill fokusera på guldkampen i Rio de Janeiro. Detta är för mig mest, jag tror inte på världsrekord “, förklarar en attack mot en medalj som skulle ha förskönat sitt OS-konto.Det är vad bronzen är från London.

Kupka stöder det. “Prioritären är att Zuzka ska hålla sig frisk i förberedelserna för OS, så vi kommer inte skynda på några bästa tider i träningen. Det är därför vi kommer att kontrollera sin hälsa avsevärt mer än 2013. Det kommer att likna kontroller i år, det har fört fruktarna. “