Liberec och Jablonec kommer snart att bestämma vem som ska diskvalificera. Utlänningar har problem

Liberec-tränaren Jindřich Trpišovský är nu på väg att lära känna nya spelare och de som Slovan testar för närvarande. Vad har han spårat än?

Den ryska anfallaren Komličenko, som är på laget, och den testade försvararen Mwene måste till exempel komma ikapp. “De är i ett katastrofalt skick och sätter dem ihop. De har problem med att slutföra träningen, än mindre matchen, säger Trpišovský utan omslag på klubbens hemsida.

“Båda kan ses som fotbollsspelare, de kommer från bra tävlingar och de kan göra det med bollen. Men vi måste utvärdera det, om fyra veckor måste vi ha spelarna helt förberedda.Vi ser att de spelare som var här, som Coufal, Hovorka, Pokorny och på, går bra, men dessa utländska spelare har ett stort problem. “Efter att kanonisten Bakos lämnade, letar Liberec efter en spetsig angripare. Av de nya spelarna är Da Silva, som är U Nisa för ett test i Neugersdorf, Tyskland, den bästa tränaren. “Han förbereder sig med oss ​​och ser väldigt bra ut hittills”, sa Trpišovský. Luckassen å andra sidan blev skadad igen. “Men vid denna tidpunkt skulle jag inte döma att vi redan har en angripare nummer ett. Jag hoppas att de kommer fram, “tränaren tror på ankomsten av förstärkningar.

På lördag börjar Liberec på Čelákovice turneringen.Därefter kommer nuvarande 26-medlemskadre att smala och endast tjugo spelare kommer att leda till en koncentration i Österrike i mitten av nästa vecka. . “I Österrike skulle han bära vår roster”, sa Henry Trpišovský

Jablonec sista testet spelarna försöker

Jablonec fotbollsspelare kommer att spela de senaste två matcherna före spelcentret i Österrike på helgen nästa helg. De är fortfarande 100% i sommarutbildning när de slog Neugersdorf 4: 2, Bohemians 1905 1: 0 och Prešov 3: 0.På lördag kommer han att spela på arenan i Chlumec nad Cidlinou från 17.30 mot det första liga-slovakiska laget Šport Podbrezová.

Denna klubb leddes av Jablonec-tränaren Zdenko Frťala i höstas. “Podbrez har gjort en stor förändring i truppen, så de spelare jag hade där var egentligen bara en torso. Han lyckades vårparten av tävlingen utmärkt, så vi kommer säkert att ha en bra motståndare, säger Frťala.Det kommer att finnas unga talanger från Matěj Kubista och Díl, igen i raden, liksom de testade fotbollsspelarna Kouřil, Končal, Mehanovič och Madej, som kommer att slåss för ett kontrakt i Jablonec-klubben.

“Det är den sista matchen , där alla får mer utrymme att se dem i spelet och titta på deras kvaliteter. Visserligen kommer alla hälsoaktörer att förändras, “förklarade Zdenko Frťala, som sedan bestämmer vilken cadre som ska åka till Österrike.

Lördagens match blir mer träning för Severočechy. Det kommer att gå söder om Moravia, där det börjar kl. 14.30 mot deltagaren till Hodonín-distriktsmästaren SK Uhřice som en del av 80-årsjubileet för den lokala klubben. “Det är en kampanj för Jablonec fotboll i Moravia och en diversifiering av förberedelser för oss.Jag hoppas ingen blir skadad, “Frťala önskar.