Betsson app

Nivån på spelare på Betsson är långsammare än genomsnittet. “Ongame casts” har till och med gått vilse i finska pokerjättar för att visa hur OnGams tuners betalar de mest fantastiska händerna i både turneringar och cash games.

Stora pengar spelare kan säkert spela, men speciellt för små till medelstora spel spel är vilda i både Holdem och Omaha (och särskilt i Omaha, där helgen är mindre tempererad än någon annanstans).

Anledningen till genomsnittliga stackars spelare finns på OnGamen pokernätverkets spelprogram. Det är snyggt och enkelt att använda, men trots många uppdateringar, buggy. Buggarna bryter nerverna hos professionella spelare, så mjukvaran fungerar som en bra avvisande spelare. Det är en förutsättning för att njuta av mjuka leksaker, vilket är en bra sak för mig själv, men som är för svår för många andra.

Hösten 2012 blev det känt att nätet Entraction (IGT) blev avbrutet och Betsson Euro Tables-bindningen avslutades också. Betsson ville fortsätta erbjuda två pokernätverk till sina spelare, så han hoppade många andra in i glidreglaget Microgaming.

Microgaming är det tredje största pokernätverket med många spelare. Tyvärr har Microgaming inte de speciella spel som IGT har, så det finns inga fler val. Microgaming-programvaran är enkel och klar, men tyvärr fungerar den bara på Windows-maskiner. I webbläsaren kan du spela på OnGame Poker-sidan.

Finländarnas lämplighet

Betsson kan spela, insätta, höja vinst och göra något annat utan att behöva förstå ett annat ord än finska. Kundservice är också helt på finska

https://bets-se.com