Nordicbet

Odds i live-läge har en marginal på 4,5% – 6%. Om spelarens insättning har medel får han tillgång till tv-sändningar av slagsmål.
Mobil applikation BK Nordicbet

För mobila prylar finns speciella BC Nordicbet-applikationer tillgängliga. Med deras hjälp kan du komma åt oavbruten sportprognos.

Mobilapp

Funktioner i mobilapplikationerna BC Nordicbet för iOS och Android:

  • Spela på alla tillgängliga matcher.
  • Marknader som är identiska med huvudresursen erbjuds.
    Alternativ “Snabbspel”.
  • Insättningshantering.

Förskott

Om en spelare har ouppsatta satsningar, erbjuder kontoret honom att göra en förskott. Om vinsterna är mindre än förskottsbetalningen inom 48 timmar efter att du har använt de lånade pengarna, täcks saldot av BC.
Garanterade bästa odds

I vissa fall beräknar en bättre en framgångsrik prognos för en bättre vinst. Detta gäller hästkapplöpning och hundracing. Villkoret är relevant när spelaren gjorde en tidig förutsägelse för en lägre koefficient än före händelsen.
Bonus för 2 vinnare

Om en bättre gör en enda förutsägelse för tävling i Storbritannien, Irland, och hästen diskvalificeras, kommer Nordicbet att betala två resultat. Högst 200 euro återbetalas om det önskade loppet har blivit ogiltigt och avgiften har fastställts i förväg.

Gratis insats

Med jämna mellanrum erbjuder BC Nordicbet aktiva spelare en freebet. Du kan tillämpa denna bonus för alla resultat, och endast nettobeloppet när du vinner krediteras huvudkontot.
tillförlitlighet

Särskild uppmärksamhet ägnas Nordicbet åt att lösa spelare frågor. 24-timmars teknisk support svarar snabbt på frågor via telefonnummer och e-post. Det finns också livechatt att kommunicera med kontorets specialister.

Pengar dras snabbt tillbaka till spelarens betalningssystem. Pengarna visas på plånboken ett par minuter efter att du har skickat in begäran.

Den pålitliga funktionen för BC bekräftas av licensen för att acceptera spel i Ryssland. Garantin för detta är CUPIS. På Internet är recensioner om Nordicbet-kontoret mestadels positiva.

Bookmakers webbplats fungerar på sin egen programvara. Pålitliga säkerhetscertifikat används för att skydda personuppgifter från spelare.