Washington besegrade smalt Pittsburgh, Ovechkin följde Pesterny

Dmitri Yashkin (13:52, +/-: 0, 1 skott) opererade för andra gången i en elitformation tillsammans med Ovechkin och Yevgeny Kuznetsov. Å andra sidan tog Jakub Vrána (12:25, +/-: 0) sin position i den fjärde attacken och Michal Kempný (15:38, +/-: 0) tog det första försvaret. Dominik Simon (12:31, +/-: 0, 1 skott) hoppade på sidan längs Crosby. b> Nashville krossar en motståndare efter den andra. Detta bekräftades förra gången av en 4: 1-seger från Colorado isen, som var den fjärde i rad för rovdjuren och tolv av de femton startarna hittills denna säsong. Nashville har 24 poäng, vilket garanterar honom en bekväm ledning i spetsen Unibet för Western Conference från 19-poäng San Jose, Calgary och Vancouver.Tampa Bay regerar i öst med 23 poäng.

Anfallaren av Colton Sissons var huvudingenjör för Predators senaste framgång och startade sin andra NHL-hattrickkarriär. Tre gånger biträdd av Nick Bonino och målvakt Pekka Rinne täckte 24 av 25 skott, men i två fall fick han hjälp av domare. De kände inte igen två mål. Endast Nathan MacKinnon lyckades den här gången från den Sportingbet produktiva första bildningen av Colorado, vars medlemmar är i eliten femton poäng. Med 24 anmälningar var ligaledaren Mikko Rantanen och kapten Gabriel Landeskog kvar utan poäng. Hemmalaget kom in i matchen. Mål från den 9: e och den 12: e minuten skickades till blockbuster Jakob Silfverberg och Adam Henrique.Men det kanadensiska laget, som firade vinsterna från de fyra föregående startarna, återvände till spelet.

Även i den första perioden tappade Matthew Tkachuk från power play och Bet365 Mark Jankowski lyckades kompensera för den tredje perioden i början av den tredje perioden. Sinnesroen lyste emellertid på poängfältet på Honda Center bara 27 sekunder innan Ducks återvände till kapten Ryan Getzlaf. Målvakten Mike Smith, som hade företräde framför David Rittich, övervann en snabb slinga till backhand från omedelbar närhet.