Vitkovice ville gå med i gruppen och gick ut, säger Groden coach Holaň

Holaň säger att han har en sjätte mening. “När jag lärde mig att spela Champions League, sa jag att vi definitivt skulle bli Vitkovice. Och det var så, svarade lagets tidigare försvarare.

Los var inte förvånad. “Jag skrattade ganska med min fru. Å ena sidan var jag glad att komma hem och å andra sidan träffade jag några av de kända spelare som fortfarande bodde i Vítkovice Manchafta. Det är alltid kul att spela citat i hemmiljö. “Grodnds anlände på onsdag.Holaň gick inte hem, stannar med teamet på hotellet. “Jag kan inte störa rytmen”, sade han.

När truppen efter fredagens duell återvända till Vitryssland, Milos Holan morgon njuta fullt ut av familjen fira en födelsedag föräldrar. “Men jag kan inte dricka med dem, för vid klockan åtta sitter jag i bilen och går tillbaka till Grodno. På tisdag börjar ligan. Vi går bara ut på en resa, vi kommer att ha fyra matcher i rad, eftersom vi börjar senare än andra lag. ”

Grodno spelade med Mannheim 2: 0 och 1: 2 och på söndag med Vitkovice förlorade 0: 2. “Om vi ​​skulle göra det första målet, tror jag att det skulle vara bra för oss”, säger Miloš Holaň. “Visserligen skulle vår hemmiljö hjälpa oss. Den var utsåld, en stormig atmosfär.Vi hade mycket makt som vi inte gjorde. Vitkovice men fantastiskt zachytal Kantor. ”

Den tidigare försvarare varnade omedelbart att hans lag kvalitet spelare inte kan jämföra med Vitkovice. “Vi kan få ett resultat om vi spelar till etthundratjugo procent, och vi, som de säger, efter nedgången držkách. Och vi ska slå på makten. Vítkovice skickligt väntade i samband med 2-1, och gav dem två mål. ”

Vítkovice coach Ladislav Svozil före dagens match, sade han att Grodno inte gå in i ledningen, annars matchen för hemmet dubbelt svårt. “Det är bra att säga,” sa Holań. “Det kanske skulle uppmuntra oss, det gav oss nytt blod.Vi har inget kvar att förlora, vi har kommit för att visa det bästa vi har. ”

Holaň vågar inte utvärdera den nuvarande kadeten Vítkovice. “Förra säsongen hade jag inte mycket tid att titta på extraliget, men den stora skammen är att Ondra Roman, som är den spelare som tog det här, var borta.”