Třinec måste ta tre poäng. Detta är det enda sättet att stanna i Champions League

Stålmakare tävlar med Kuopio på lördag kl 18 på Werk Arena för att avsluta gruppen, med de fyra första i Stavanger och Kuopio på de andra två punkterna. Den norska enhet på torsdagen slog rival Finland 3 0.

“Vi kan inte ta emot i ett sådant tryck som förra gången hemma med Stavanger i den tredje perioden”, säger försvararen och kaptenen Třinecký Rostislav Klesla. “Tvärtom måste vi använda våra möjligheter underlägsna.”

Třinečtí med norska rival efter 50 minuter förlorade med 2: 1 och 3: 2, sedan vann i övertid 4: 3. “Framgång blir svårt”, säger Třinec försvararen Jakub Orsava. “Jag var inte skadad i Kuopio (Tricine förlorade 3: 4 på razzia -röd.), men de kommer säkert att vara mycket skickliga som alla finländare. ”

Vad är nivån på Champions League alls? “Utmärkt,” sade Klesla. “För oss, för andra lag och för fans är det intressant att se hockey från europeisk skala. Till exempel har norrmän och finländare vanor som också förekommer utomlands. De har ett system som är kraftfullt på pucken. Detta är inte fallet i alla tjeckiska lag. Det är ett plus för oss att spela sådana spel. ”

Tror konkurrensen inte att kärngrupperna kommer att leka under ledningstiden?

Det är en fullsäsongsturnering, det kommer att gå till nästa år, säger Jakub Orsava. “Och alla vill gå så långt som möjligt. Jag ser det inte bara som förberedelse.Dessa matcher ta på allvar. ”

Rostislav Klesla medgav att Champions League kan lika gärna börja i september. “Så när lagen är i full gång. Det kan vara i början av augusti. Men jag vet inte vad du menar…”

Att hockeyspelare och tränare kan säga att de vill gå in i Champions League full och allvar, men laget är fortfarande kommer att fortsätta att komma säsongen.

“det är sant”, bekräftade hon sjönk. “Mästerskapet kan faktiskt börja senare. Lag skulle ha varit lite bytte till ett annat läge och alla spelare skulle uppfattas på olika sätt. ”

Hon föll dock påpekas att även så, de är alla utmärkta matcher mot starka och tuffa motståndare.

för stålarbetare förra lördagens duell innan Extraliga, som färdas i fredag, den 11: eSeptember hemma med Chomutov. “Vi försökte arbeta hårdare på vårt system, gå in i mer detalj, för att hålla alla i kontakt med vad vi har”, säger Rostislav Klesla.

“Det finns skickliga och kloka spelare här, så det är bara en fråga om tid när den sitter. Här vill vi vara tålmodiga. Det kan tyckas att något händer med oss ​​i spelet, men vi har de uppgifter vi försöker åstadkomma för att göra hela manklubben, inte bara en av de två raserna. Både första och fjärde raden måste göra samma sak. Detta kommer att bli vår enorma makt. “