Pilsen måste kunna lämna NHL. Kommer han att stanna i Hoss-laget?

Pilsen klubben kommer definitivt inte att tillhöra de rika medlemmarna i extraliga nästa säsong. I samtalen att budgeten för nästa år kan uppgå till endast 50 miljoner, vilket är efter minskningen av högsta tävlingen efter den ekonomiska krisen de senaste åren är mycket liten mängd.

chef och ägare av klubben Martin Likväl körde Straka inte och försökte lösa Simons avgång med ett ganska rungande namn. Ursprungligen önskade Jaroslav Bednar eller Peter Ton, vann han så småningom från sverige Marcel Hossu, som skulle bli en ny offensiv förare av laget.Frågan är dock om den slovakiska Bomber motstå väster Böhmen hela säsongen och inte höra ett lukrativt erbjudande från utlandet.

“KHL är för mig just nu stängd och bara fokusera på Pilsen. Om något utvecklas vidare, nu är det inte bryr sig “, sade den yngre brodern till den berömda slovakiska vinge Marian Hossa. “Jag kan stanna hela året, kanske kortare tid. Det kommer att ses. ”

De återstående ankomsterna är ganska i antal. Tysklands tredje liga återvände till Jaroslav Kracík, Tomáš Pitule från Kladno. Slavia kom från på lån Michal Poletín ett kors från Banska Bystrica Miroslav Preisinger.

“Under årens lopp har vi haft flera möten samtidigt och en del fortfarande pågår.Men till exempel, spelare från utlandet, som vi valde tyvärr så småningom valde engagemang utanför den tjeckiska Extra League “sade han på klubbens hemsida Straka.

” Håll ett vakande följde vi också marknaden med obegränsad fri byrå i Tjeckien, men har Ta lång tid förespråkar en policy att inte köpa till varje pris varje fri hockeyspelare. Vi beslutade att ge lite mer utrymme för våra nuvarande spelare som är återigen ett år mer erfarna, sehranější har kvalitet och vi tror dem. ”

Den roll som första centrum Bližňák Mario tog över, kommer den andra center vara hans landsman Preisinger. Och tack vare en kader av Pilsen i de nuvarande fem slovaker.

Lågvatten förare under de senaste åren, förekommer dock offensiv produktion.I 11 matcher gjorde förberedande laget inte ens en gång mer än tre mål totalt han gjorde 22 i spelet, vilket är en medioker genomsnitt två mål per match.

säsongen så Pilsen kommer att förlita sig ännu mer på målvakten. Ledaren ska vara densamma som förra året unge Matthew Machovský.

Enligt general manager, men mål för den kommande säsongen förblir desamma. Grunden för förfarandet i slutspelet och i hennes försök att vara så långt som möjligt.

“Genom att kompromissa våra idrotts ambitioner. Jag vägrar det! “Sa Straka. “Vi vill göra vårt bästa för säsongen och vårt mål är tydligt avspelt.”