Hockey Liberec i Champions League gick in i play-off, misslyckades Pardubice

Liberec mot en tjeckisk tränare Antonín Stavjaňa vars färger skyddar och angriparna Bajtek Philip och Peter Stloukal, var återigen en klar fördel. Han kunde inte uttrycka det, men målet är att prestera på slovakiska. Introduktionen hade en chans att Bulíř Bakos, som sedan tog i stolpen. I den 14: e minuten i hemmet han drivit igenom power play, tog han ett hårt slag Bakos.

Nitra var under tryck, Liberec målvakt Lašák däremot hade ett minimum av arbete. Efter 35 minuter, hjälpte Valenta stång även efter en försvagning av de Vita tigrar sköt Valského. Norra Böhmen levde för att se andra målet 46 sekunder innan den andra paus när nytta annan numerisk fördel efter Repíková passera Radivojević.

Från Abyss större nederlag skydda dem Valent, som fångade 59 minuter och en straff Valského.Liberec avslutas med uppträdanden i gruppen på lördag i Sverige i Skellefteå på isen och vid seger i ordinarie tid går först. Vita tigrar för det kommer också att vara en generalrepetition innan Extraliga, som kommer att träda i FREDAG 11 september i Brno.

“Vi gick in i matchen mycket aktivt. Under den första perioden var vi det bättre laget, men sedan förlorade respekten för Nitra och var minst lika konkurrent efter de andra två tredjedelar. Vi har spelat en mycket dålig medelklass. Det var perfekt balanserat en tredje tredjedel. Vi hade landat av en slump snarare vi, men vår slutsats var inte bra “sade den officiella sajten för klubbens Liberec coach Phil Pešán.

” Jag tror fortfarande att vi är två tredjedelar fann ett mycket balanserat lag.Dagens match var ojämförliga med spelet i Nitra, och jag är glad att vi har det över mycket välspelad match behärskar och att vi kom undan “, säger Pešán.

Pardubice som behövs för att hoppas på att utvecklas för att vinna i regelbunden tid i Karlstad på lördag i Davos, vara det första steget till framgång inom räckhåll. I 22: e minuten öppnade han poäng på power play Marcinko i mitten av matchen i andra många fördelar ökade Jakub Svoboda.

Färjestad vann målvakt Cristannus upp i den 50: e minuten när gjorde i sin egen försvagade Linus Persson. Fyra minuter medan Tybor tillbaka Pardubicím två mål bly, men efter 31 sekunder Earl minskat och 20 sekunder kvar i den tredje perioden power play tog Východočechům hoppas John Persson.. Vid tiden 63:07 hålls effekt spela tjeckiska anfallare gryta </​​P>

Hockey League – vändskive

HIFK – Linköping 1: 2

SønderjyskE – HV 71 Jönköping 1: 2

HC TPS – Düsseldorf 1: 2 efter särsk. invasioner

Košice – Klagenfurt 2:. 1 Sam. . Invasioner

Krefeld – Wien 5: 6

Stavanger – Kalpa Kuopio 3 0

Storhamar – Servette Geneva 5: 1

Jyväskylä – Frölunda 1: 4:e

Ingolstadt – Växjö 5: 3 (för inhemsk Tatíček 0 + 3, T + 1 Kubalík 0)