Ändlösa NHL-skandaler: Ottawa hockeyspelare hånade tränare den här gången

Allt detta härstammar från en hemlig inspelning gjord av Ubers förare, som bar sju Ottawa-killar i slutet av oktober i Phoenix. Det dök sedan upp på YouTube och Twitter – påstås för att hockeyspelare inte gav förarna tips. Hon verkade inte smickrande alls.

Hockeyspelare i en stor skåpbil kritiserar assistenttränaren Martin Raymond. “Han är den enda tränaren i NHL-historien som är ansvarig för de värsta maktspelen och svagheterna under ett kalenderår”, säger den välkända anfallaren Matt Duchene i videon. och i båda fallen var Ottawa mycket dålig enligt statistik.

Svar?Naturligtvis underhållning för de andra besättningsmedlemmarna. ”Du märker att när han spelar en video, kommenterar han bara vad som händer i den. Inget alls, säger försvararen Chris Wideman.

“Dessutom har vi aldrig förändrat något i spelet. Varför har vi till och med dessa möten? Jag har inte varit försiktig på tre veckor, fortsätter Duchene. Och den unga ryggen Thomas Chabot tillägger: ”Jag hatar att försöka. Fråga något nästa gång och han berömmer att det här är en bra fråga. ”

Nej, det kan inte vara något att prata om en bra atmosfär i laget.Den mest allvarliga kandidaten för att följa ett framgångsrikt projekt i Las Vegas är Seattle. Och tydligen har han också den bästa chansen att lyckas.

Långt större än Quebec, som länge varit angelägen om att återlämna NHL till staden där han flyttade till Colorado 1995.