De förfalskade affären, säger Tóth handbollsman. Lies, det förhindrar Zlín klubben

Media flyger starka ord förvanskning underteckna ett kontrakt, vars äkthet har utforskat písmoznalec. Fallet med sommaren transfer Elizabeth Toth från Zlin Team österrikiska mästare Hypo Niederösterreich fick även på bordet Europeiska handbollsförbundet.

En fem bästa handbollsspelare Slovakien säger dess kontrakt i Zlin är ogiltigt, insisterar tjeckiska interligový club vice versa , den Toth är fortfarande en spelare. “För oss är dock inte kan återvända” beskrivs en medlem av ledningen för Daniel Zlin Sobieská

comeback var inte Tóthová -. Och även Zlín redan logiskt inte visas på 37letou universalkoppling intresse. Den gräv som grävde mellan affärskrets två sidor är oöverstiglig.Förhandlingarna mellan Zlin och österrikiska jätte dock fast vid nollpunkten, snarare är inte på gång.

“Det första erbjudandet våra villkor Hypo vägrade vi inte begränsa andra, jag ringde bara för förhandlingar. Tyvärr ingen nytta “, säger hon klagade Sobieská.

Trots beslut EHF Tóthová laget 39násobného österrikisk mästare fortsatte att öva och Hypo åter anslutit sig till förberedande match, som han inte har för avsikt att fortsätta att tolerera Zlín. “Tålamod har skett. Baserat på ett bekräftat rättsligt förhållande kommer vi att tillämpa en spelares straff på upp till 50 000 kronor, “Sobieska hotas. Han vet väl att Tóthböterna blir svåra att genomdriva.

“Men vi kan inte bara dra sig tillbaka. Det skulle vara ett prejudikat. Spelare kan inte packa väskor från dag till dag och lämna.Dessutom skadar hans rykte i media klubbens rykte. De talar om oss som pinup, asocial. ”

född i Komarno berättade den dagliga Sport Zlín anklagas för förfalskning av uppgifter i kontraktet. Det sägs ha endast paraferat ett så kallat grundläggande kontrakt, vilket dessutom är motsägelsefullt. Tillägget, som den var tvungen att ge lön till 1200 euro (cirka 33.000 dollar) i månaden, knappast vet.

“Jag är medveten om att jag har något undertecknas. Jag har granskat hela saken för en grafolog, och om det visar sig min underskrift är inte rätt, tar jag upp saken i domstol, säger hon till Sportsman. “Om han erbjöd mig en sådan summa i Zlin, skulle jag inte gå till Hypa.Ms Sobieski mig i mitten av juni sade att hon inte kan få så mycket som förra säsongen, så jag bestämde mig för att lämna. ”

Men Zlín håller två kontrakt med underskrifter Tothová.Den första maj 2016, som registrerades den tjeckiska Handboll Association, som reglerar förmåner andra spelare. “Betka undertecknat det, även om vi hade varnat för att det fulla beloppet kommer att vara berättigade endast om prestationsmål spelare och lag resultat”, säger Sobieski.

Tóthová deltog hela sommaren utbildning i Wien ensam redan men förenar med det faktum att Champions League för åtta gånger vinnare av det prestigefyllda tävlingen kommer inte att spela. “Självklart är det slutet på min karriär”, erkände hon. “Vi är villiga att förhandla, men vi är på väg”, Sobieski sände till Österrike.