United i sin tur försenade Juventus, Kadeřábek slog oavgjort

Det var nästan gjort. Juventus, en grupp H-suveräna, hade Manchester United på sin spade. Ett fantastiskt mål av Cristiano Ronald ledde 1: 0. Det skulle innebära en viss omgång på 16 från en viss första plats.

Men det ledande som det portugisiska fenomenet slog till med en otrolig volley för Bonucis tur blev inte behållen av den italienska mästaren. Fyra minuter före slutet jämnade han Matas frispark och gjorde sitt eget Bonucci-mål.

Av de fyra möjliga tidiga kvalen har han inte säkrat en enda på onsdag, men Barcelona är fortfarande den enda åtta finalisten efter runda fyra. p>

Manchester City var i närheten, avklassade Shakhtar Donetsk 6: 0 hemma – men det ska inte glömmas att det andra målet blev mål av hemmalaget efter en helt meningslös straff.Flyktande Sterling snubblat i kalken på ett skott på gräsmattan, men den ungerska domaren Kassai visslade och Jesus ändrade sig därefter. , ”Sa Pep Guardiola, City Coach.

Den spanska tränaren uppgav också att han inte skulle ha beordrat spelaren att kasta bort straffen.

“Ingen tränare skulle göra det. Men jag är ung, så låt mig lära mig, ”sa han och visade igen hur mycket Champions League behöver en videodomare. ”Domarna vill inte göra misstag, så de behöver all hjälp.Fotboll är väldigt snabbt idag och beslutet kommer att ta tio sekunder, ”tillade han.

Den brasilianska anfallaren Jesus gjorde ett hattrick i matchen, tog ytterligare ett straffspark under andra halvlek och stängde poängen till 6-0.

Situationen förändrades också i Lyon och det var den tjeckiska representanten Pavel Kadeřábek, som slutade på bakre stolpen i det utökade mitten från standarden och säkrade Hoffenheims oavgjort 2: 2.Detta resultat skjuter också upp festerna för Manchester City, ledare för F-gruppen. i “E” uppfyllde han sin plikt att vinna över Aten, men det räcker inte för åttonde finalen.

Ajax, en annan skicklig på Champions League-vårfasen, var bara bunden till Benfica, vars nederlag München-laget behövde.Valencia segrade Young Boys Bern 3: 1, AS Rom i “Pilsen” -gruppen G började avancera, eftersom CSKA Moskva besegrade den försvagade motståndaren 2: 1.

Intressant nog förlorade Plzen mot Real på kvällen 0: 5 och till och med på grund av Rom-segern har han ingen chans att avsluta i de två första raden i gruppen.