Plzen – Real 0: 5, fyra mål på tjugo minuter gav den svåraste förlusten hemma

Naturligtvis, om du vinner 5-0 i cuperna, kan du vara mer än glad och lycklig, ”sa TV Solara-tränaren för O 2 .

Pilsen räckte inte för Real , med undantag för de första tjugo minuterna, störde han inte honom som för två veckor sedan på Santiago Bernabeu, där han räckte till oavgjort (2: 1).

Endast klippan bakom porten sjöng hela matchen som de gjorde i varje match. De kan spelas med, de måste ha attackerat någon som tittade på spelet. Efter att ha fått bollen spekulerade de inte, de gick omedelbart framåt och lätt nåde räckvidden.

De var inte rädda för att kombinera från målvakten.Fans gjorde tacksamt uppror med alla framgångsrika insatser.

Gästerna avslappnade, avslappnade spel av korta pass från ingenting till ingenting. På sin 1xbet vänstra sida lyckades de kombinera de motståndare som Hrošovský seglade för försvar och hans skarpa mitt från mållinjen Nacho knackade på tvärbalken.

Eller en annan attack omedelbart. Sergio Ramos viftade med handen över huvudet och ville vissla offside, men domare Sick släppte en läcka, varefter Procházka sköt ett kort skott.

Men allt har ändrats av Benzemas handling. Den franska anfallaren spelade med tre motståndare på vänster sida.Han antydde, svep, antydde ett skott, ett sylt, tre snabba steg och gjorde mål under den fallande päron. Alla i Pilsen vill glömma bort nästa kurs.

Tre minuter på ytterligare en minut. Onödigt, från standarderna. Hur är det möjligt att Casemiro leder sig själv från kalk? Det är synd för Pilsen att den tyska domaren Aytekin inte försenade starten av spelet, eftersom han skulle vissla och prata med paren som blev nudda i kalken.

Gästerna kom i fred. Om de inte var säker då, efter två mål fick de förtroende. De kunde störas av den stora hemmaprocessen efter en halvtimme, när Čermák laddade slaktarens chans, men bollen gick ett steg.

Ytterligare två mål blev halvvägs genom. Och det var så enkelt för Real.Jag tycker inte att vi borde slappna av, men de gjorde bara ett mål, “sade mittfältaren Čermák. inte mer.

Å andra sidan var riktigt försvar en vacker attack, men efter att han ersatte Benzema var han inte så farlig i slutändan. Ändå slutade en av kontringarna när Kroos gjorde om Hruška efter att ha passerat Vinicia Junior.

More: https://tipsapostas.com