Om vi ​​vill vinna något, måste vi agera annorlunda

För Tottenham är utvecklingen nu viktigare än titlarna. “Swansea” vann League Cup och flög till Championship, “Wigan” tog FA Cup och var är han nu? “.
Denna säsong Pochettino trampade på halsen av sina egna ambitioner och klättrade in i strid på fyra fronter, men …

Kane, Allie, Dembele – hur man vinner utan nyckelaktörer? Asian Cup är inte heller i Pochettinos glädje, eftersom laget förlorade Sona. Naturligtvis gick Tottenham till botten, även om det också lyckas dominera med utomstående och överleva i slaget med Chelsea.

Pochettino var inte van vid att ge upp, men den här säsongen är det värsta testet. Konkurrenter köpte och gjorde ett drag, Londons överträffade och förlorade alla nyckelaktörer. Framför Champions Leagues slutspel, och den brittiska pressen överdriver rykten om vem som ska ersätta Harry Kane. Namnen på Giuseppe Rossi och Andy Carroll kallas sur, inte annars.

Förvaltning grådighet

Pochettino – en förlorare? Fem år – inga titlar

Tottenhams president Daniel Levy är en jud. Ingen antisemitism, bara tålamod knäckt även Pochettino.

“Om vi ​​vill vinna något, måste vi agera annorlunda. Ingenting förändras nu. Allt är som för fem år sedan. De återstående klubbarna har lagt till. Jag tittade på statistiken om vem som spenderade hur många i fem år. Vi är längst ner.

“Tottenham” fem år utan titlar och för det här laget är det mycket ledsen. Pochettino, även om han säger att han är redo att arbeta i tjugo år, men knappast utan överföringar.

Londonare spenderar på överföringar mindre än genomsnittliga personer, och de förväntas få troféer. Pochettino har skapat en unik klubb och får inte en välförtjänt avkastning. Allt går till det oundvikliga avskedandet. Bli inte förvånad om på sommaren tar tränaren Harri Kane till Madrid eller Manchester – i riktiga toppklubbar kommer han att få allt han vill och kommer inte att titta på titelgrafen. En generös chef, lite tur och Pocs kommer att börja samla troféer.