London “Chelsea” skickade igen belgiska

I stället gav Leicester Tielemans en halvårig leasing av portugisiska mittfältaren Adrien Silva i Monaco. Den 29-årige mittfältaren kommer att försöka hjälpa Monegasquesna att undvika nedläggning från den franska ligan 1. Den tidigare idrottsspelaren visade sig vara onödig “rävar” och hade bara två matcher i den här säsongens Premier League utan effektiva åtgärder. I Monaco kommer Silva att arbeta med sin landsmän Leonard Jardim, som nyligen ledde laget igen.

6. Misha Batshuaia (från Chelsea till Crystal Palace)

London “Chelsea” skickade igen belgiska anfallaren Misha Batshuai till hyra. Den här 25-årige fotbollsspelaren behövde inte resa långt, och han stannade i London, där han kommer att spela för Crystal Palace till slutet av säsongen. De var också intresserade av “Monaco”, “Everton” och “Tottenham”, men “Chelsea” valde alternativet till “Crystal Palace”. Den andra delen av den sista säsongen Batshuai spenderade på uthyrning i Borussia Dortmund, och den första delen av den nuvarande – i Valencia, där han deltog i 15 matcher och exempel och gjorde ett mål. Nu väntar han på en ny utmaning, där han än en gång försöker bevisa att han är en toppspiller.

7. Georges-Kevin Nkudu (från Tottenham till Monaco)

“Monaco” och på den sista dagen i överföringsfönstret fortsatte att fylla på med nya spelare. Förutom undertecknandet av Adrien Silva stärkte Monegasques sin linje med den franska mittfältaren Tottenham Georges-Kevin Nkoud, som hyras till slutet av säsongen. I den nuvarande räkenskapen av mästerskapet i England lämnades den 23-årige fotbollsspelaren utan att spela övning och höll bara ett möte för “spurs”, där han gav hjälp. Det är hoppas att med Monaco kommer allt att förändras och den tidigare spelaren i Nantes och Marseille kommer att återfå sig.

8. Kostas Mitroglu (från Marseille till Galatasaray)

Greklands anfallare Kostas Mitroglu ersatte Frankrike med Turkiet. Den 30-årige fotbollsspelaren flyttade till Galatasaray på lån i ett och ett halvt år.