Fotbollsspelare finns redan i Lettland. Champagne med dig? Nej, det tror vi inte

“Det är hur det är, det finns ingen hektisk för oss”, säger Bořek Dočkal, mittfältare. “Det liknar Sparta som återvänder tillbaka till ligan. Självklart är det ganska svårt att spela på torsdagar och på söndag, men de flesta av oss är vana vid ett sådant program. Så inget problem. ”

Tjeckiska fotbollsspelare finns redan i Lettland. Riga Airport Hall var nästan obemärkt, intresset av flera fans var bara ett gemensamt fotografi med Petr Cech. Staden bor mer som det kommande europeiska mästerskapet av basketspelare, som börjar lördag.Och tjeckerna kommer att vara där.

Den här fotbolls expedition återvänder till Prag på söndag kväll efter matchen och kan ha en viss deltagare i EM, som nästa år värd Frankrike.

“Har vi tagit champagne? Nej, nej, det tror vi inte på. Vi är blygsamma. Vi måste göra vårt bästa för nästa match att förbereda “, säger försvararen Marek Suchy.

När den tjeckiska i den lettiska huvudstaden vinner och samtidigt spela spel i Turkiet vinner besöker holländska är Vrbův teammästerskapet.

tjeckerna måste klara en krävande program, och en halv timme lång flygning, men också bita en motståndare, som i mars på Prags Eden fortfarande i den 90: e minuten ledde ett. 0, och sedan Pilar säkerställa oavgjort

< p> “Spela den tredje dagen är inget nytt.Bara förra veckan hade jag samma tack till de europeiska cuparna. Det finns inte mycket tid för träning, så alla måste passa in i varandra. Efter att ha slagit Kazakstan kommer inte att vara ett problem i psyket och varje fotbollsspelare kommer att säga att även med bättre hantera trötthet. Vi anser att processen är på väg och vi vill få tre poäng “, säger stopp torrt.

Om förfarandet inte kämpa redan i Riga, tjeckerna har fler alternativ i oktober hemma mot Turkiet och sedan eventuellt i Nederländerna. “Vi uppskattar utvecklingen av våra kvalifikationer. Tydligen hade vi gärna gjort processen redan i Lettland, säger Dryy.