Förväntningar kontra verklighet. Om prestandan för ryska klubbar i LE

När Laporte lämnade, accepterade Sandro Rossel och Josep Bartomeu Qatari-pengar med öppna armar. Naturligtvis möttes detta steg med en blandning av kritik och fördömelse av människor som inte är likgiltiga mot klubben? Men det råder inget tvivel: dessa miljoner spelade en nyckelroll i återinteckningen av Messi och Neymars inbjudan med Suarez.

Du kanske inte gillar den som betalar räkningen i restaurangen, men det är osannolikt att det hindrar dig från att njuta av utsökt mat. Om Bartomeu lyckas förmedla detta argument till fansen, kommer detta att hjälpa till att moderera deras brådska i detta ämne. Så Arsenal, som aldrig vann Champions League efter byggandet av den nya arenan, fick 142 miljoner från Emirates, och 2012 förlängdes kontraktet med 16 år redan med 214 miljoner.

Med all respekt för “gunners”, men Camp Nou-varumärket, Barcelona, ​​deras historia, prestationer och den verkligt stora treenigheten i Messi-Neymar-Suarez kommer att vara närmare kostnaderna för Etihad-avtalet med Manchester City, som ger “medborgare” årligen 40 miljoner.

Bartomeu måste ställa en enkel fråga för att få förståelse från alla motståndare att byta namn, vill du hålla namnet Camp Nou på allvarlig risk att förlora Messi och / eller Neymar? Eller accepterar du att “sälja dig själv” och se hur dessa människor kommer att ta med titlar till klubben i ytterligare fem till sex år?”Krasnodar”
förväntningar
För “Krasnodar” var den här säsongen den andra i sin europacuphistoria. Förra året, som debutanter av turneringen, föll ”tjurarna” i en mycket allvarlig grupp. De kämpade modigt och modigt, men i slutändan kunde de inte nå slutspelet. Ändå tänkte ingen ens kasta en sten i Krasnodar-trädgården. Laget firades och kom ihåg i Europa, och i Ryssland fick det till och med en exceptionellt positiv press.