Den italienska mittfältaren Sebastian Giovinco

Den italienska mittfältaren Sebastian Giovinco fortsätter sin karriär i Saudiarabien. Den 32-årige mittfältaren har tecknat avtal med Al-Hilal. Arabiska laget betalade en miljon dollar för den förra spelare i det italienska landslaget till sin tidigare klubb – kanadensiska Toronto, som han spelade i 2015 och spenderade 142 matcher, gjorde 83 mål och gjorde 51 målpass. Innan det lyckades han också spela för Parma och Juventus. Inga detaljer om Giovincos personliga kontrakt anges.

10. Facundo Ferreira (från Benfica till Espanyol)

Tidigare Shakhtar-anfallaren Facundo Ferreira kunde inte etablera sig i Portugal. Sex månader senare, efter att ha flyttat till Benfica, gick den 27-årige argentinska till Espanyol. I Spanien kommer Ferreira att spendera nästa och en halv på lån. I den nuvarande säsongen av mästerskapet i Portugal på den argentinska anfallarens konto bara fem matcher och ett mål.

Bonus. Fedor Kudryashov (från “Rubin” till “Istanbul Basakhehir”)

Ryska försvararen Fyodor Kudryashov gick för att erövra Europa. Den 31-åriga fotbollsspelaren från det ryska landslaget om frihandelns rättigheter flyttade från Kazan “Rubin” till turkiska “Istanbul Basashhehir”, som för närvarande är ledare för det turkiska mästerskapet. Den tidigare spelaren Spartak, Krasnodar, Akhmat och Rostov kommer att spendera de närmaste sex månaderna i en ny klubb. “Istanbul Basakhehir” tillkännagav överföringen av Kudryashov “vår väg” – ett videoklipp med låten av Ivan Larionov “Kalinka”. Vi önskar lycka till Fedor i Turkiet.

I fem år vann Mauricio Pochettino “Tottenham” inte en enda trofé. Londons sista titel, som om han inte var i detta liv. För elva år sedan, under ledning av Juande Ramos, tog Spursna ligan Cup. Det laget passade inte den nuvarande, men det har fortfarande fler troféer än Pochettino-bandet, som är legendariskt för fansen av “spursen”.

Under fem år deltog “Tottenham” i tjugo turneringar. Redan under den första säsongen nådde laget ligan i ligan. Under lång tid verkade det som om det här var det första steget mot stora prestationer, men vad kommer vi att komma ihåg om Harry Kane generation?