Den argentinska specialisten var en favorit

Antonio Conte, enligt den senaste informationen, är inte ivriga att ta skydd mot Real. Guiden, som leds av Florentino Perez, övervakar snabbt backuplistor. Vi pratar om de främsta deltagarna för en av de mest attraktiva coachingjobberna i världen. Fem av de mest verkliga mentorerna för “Real”.

Mauricio Pochettino

Den argentinska specialisten var en favorit omedelbart efter Zinedine Zidane. Hans CV är det bästa bland kandidaterna, även om det finns betydande nackdelar med det. I fem år av ofullständiga år vände Pochettino Tottenham från en evig förlorare till en europeisk toppklubb. Pochettinos största fördel är möjligheten att arbeta med unga talanger utan globala finansiella investeringar. Det verkar som om en sådan kurs i moderna realiteter är som Florentino Perez. Nästan varje av de nuvarande sammansättningarna av “spurs” har gjort fantastiska framsteg under argentins ledning.

Englands huvudtränare Gareth Southgate betalade mer än en gång Pochettino till en ny generation av engelska spelare. Kane, Allie, Dyer, Walker, Trippier – alla utvecklats till toppfotbollsspelare med en argentinsk mentor. Var och en var en upptäckt för den brittiska allmänheten, med tanke på att inledningsvis var potentialen hos många spelare mycket lägre.

Ett annat viktigt plus till Mauricio – en framgångsrik erfarenhet i Spanien. Tränaren reanimerade Espanyol, så mycket att laget regelbundet plågade Josep Guardiolas topp Barcelona.

Det enda som är alarmerande är bristen på segrar. Pochettino har fortfarande ingen enda titel. Tränaren har upprepade gånger sagt att de engelska kopparna är troféer för de svaga, och hans uppgift är att växa ett lag med sikte på framgång i Champions League.